Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Diari de Casal Setmana 1

Aquesta ha estat la primera de cinc setmanes plenes de somriures i emocions. Un any més, la família de Garbí Obert estrena un nou Casal i Campus Esportius d’estiu plens d’activitats i sorpreses perquè tots els nostres alumnes s’ho passin d’allò més bé. Amb el Casal també recuperem el Diari de Casal on podran anar seguint setmana a setmana tot el que fan els seus fills i filles.

A més a més, aquest any i com a gran novetat, a l’instagram de Garbí Obert (@garbiobert) podran seguir el dia a dia de totes les activitats.

Infantil:

Aquest any el casal d’estiu ha començat amb més força que mai, ens hem endinsat en un món molt salvatge i estem preparats per viure mil aventures! Dilluns van aparèixer uns personatges molt peculiars, El King i el Kong, que viuen a la selva amb els seus amics els animals. Han vingut a l’escola, ja que ens volen conèixer i aprendre moltes coses. Nosaltres al llarg d’aquesta setmana hem decorat l’escola, hem fet una gimcana i jocs de coneixença molt salvatges! Ja tenim moltes ganes per saber quines aventures ens esperen la setmana vinent.

Gaudeix de les millors fotografies aquí

1r i 2n EP:

Aquest any el centre d’interès per al casal del primer cicle d’Educació Primària serà sobre els exploradors i els seus tresors amagats.

Aquesta setmana, els més petits d’Educació Primària, han realitzat un munt d’activitats i jocs al camp d’esports, també han realitzat un concurs d’escacs i a més a més, han fet una guerra d’aigua. Sense oblidar-nos també del tradicional taller que cada setmana realitzen els alumnes sobre el centre d’interès. En aquesta ocasió, han confeccionat els barrets i els binocles per als exploradors. També hem anat d’excursió al complex green indoor parc on els alumnes han gaudit d’allò més amb totes les seves activitats i inflables.

La pròxima setmana farem un nou taller sobre el centre d’interès, noves activitats i gimcanes, dimarts anirem a la platja de Gavà i dijous farem la tradicional nit a l’Escola on tenim preparades un munt d’activitats i sorpreses per als nostres alumnes.

Gaudeix de les millors fotografies aquí

3r, 4t, 5è i 6è EP:

Aquesta primera setmana de casal hem fet un munt d’activitats al camp d’esports, a la piscina i també una gran gimcana en anglès d’allò més divertida, a més a més, hem realitzat com a taller, el gran mural de benvinguda i també una gran guerra d’aigua. Dijous vàrem anar d’excursió al Green Indoor Parc, una sortida que hem estrenat aquest any i amb la que ens ho hem passat d’allò més bé amb totes les seves instal·lacions i activitats que tenen preparades.

La setmana que ve farem de nou noves activitats al camp d’esports, moltes estones de piscina i noves gimcanes. A més a més, dimarts anirem a la Platja de Gavà i dijous anirem a Water Games de Calella del Maresme a gaudir de tots els seus inflables dins del mar.

Gaudeix de les millors fotografies aquí

Futbol:

Com és habitual, en el campus esportiu de futbol cada setmana hi ha un concepte sobre aquest esport que serveix com a eix transversal i és a partir d’aquest concepte que es realitzen els entrenaments. A més a més, a les tardes hem inaugurat un any més l’habitual torneig, que aquest any s’anomena Copa Garbí 2019 en honor a la Copa Amèrica que es disputa aquest any on els diferents equips lluiten diàriament per aconseguir la victòria.

Aquesta setmana, a més a més, dijous vàrem anar d’excursió al Green Indoor Parc de Cornellà on ens ho vam passar d’allò més bé amb totes les activitats que ens tenien preparades.

La setmana vinent canviem d’eix transversal i també farem una nova edició de la Copa Garbí 2019 amb nous equips. A més a més, dijous anirem al Water Games de Calella del Maresme on jugarem amb els seus inflables dins del mar i dimecres anirem a vistitar un altre Campus Esportiu de Futbol Sala amb qui passarem un matí ple de futbol.

Gaudeix de les millors fotografies aquí