Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Diari de Casal Setembre

Infantil

Tornem de les vacances amb les piles carregades per afrontar un nou curs. I quina millor manera de fer-ho que amb el Casal de Setembre. També ha estat la primera presa de contacte amb els infants més petits que aquest any començaran EI 3. Aquesta setmana, per tant, ha servit com a adaptació per tal de poder començar de la millor manera possible el curs el proper dilluns. Hem fet un munt d’activitats al camp d’esports, tallers a l’aula, jocs d’aigua i ens ho hem passat d’allò més bé. 

Mira les fotografies d’EI 3 aquí

Mira les fotografies d’EI 4 aquí

Mira les fotografies d’EI 5 aquí

Grups EP

Després de més de dos mesos de vacances, per fi tornem a obrir l’escola per rebre als nostres alumnes amb el Casal de Setembre. Com és habitual, abans de començar el curs, aquesta setmana de casal serveix perquè els nostres alumnes puguin reprendre la seva rutina per poder començar el curs de la millor manera possible el proper dilluns. Aquesta ha estat una setmana plena d’activitats, gimcanes, jocs d’aigua… A més a més, dimarts vàrem anar a la Platja de Gavà i el dijous vam anar a fer una gran gimcana al Parc de Can Vidalet. Ja estem preparats per iniciar el curs!

Mira les fotografies de 1r i 2n EP aquí

Mira les fotografies del grup de 3r d’EP a ESO aquí

Campus Esportiu de Futbol 

La gran novetat d’aquest any, hem estrenat el Campus Esportiu de Futbol de Setembre i ha estat tot un èxit. Quina millor manera de tornar a l’Escola que practicant l’esport que més t’agrada amb els companys i amics de l’Escola. Hem fet entrenaments, activitats a la piscina, un torneig per equips que ha durat tota la setmana i, a més a més, dimarts vàrem anar a la Platja de Gavà i el dijous vàrem anar al Parc de Can Vidalet on vam poder fer un partit a la Pista Johan Cruyff. Ens ho hem passat d’allò més bé i de ben segur, aquest serà el primer Campus de Futbol de Setembre de molts!

Mira les fotografies del grup de futbol aquí