Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Diada de Sant Jordi

El divendres va ser un dia molt especial ja que vam celebrar tots plegats la nostra tradicional Diada de Sant Jordi.

El jardí de l’entrada de l’escola va ser l’escenari perfecte per la venda de roses, llibres, etc.. dels nois i noies de la promoció de Batxillerat.

Com cada any, el vestíbul de l’escola, es va convertir en l’aparador de l’exposició de novetats de llibres de la Biblioteca, una exposició que evoca un jardí en el que floreixen roses i llibres, protagonistes de la tradicional Diada de Sant Jordi.

Durant el matí vam celebrar els actes de lliurament de premis del Concurs Literari. Vam tenir una gran sort amb el dia assolellat que va fer ja que hi havia previsió de pluges i la majoria dels actes eren a l’exterior. Van ser uns actes especials, emotius, i tots van tenir com a protagonistes els alumnes i els seus escrits. Els caps i sots caps de color d’ESO3 i EP6 van ser els conductors dels actes de l’etapa 1 i etapa 2.  Volem destacar la qualitat i sensibilitat dels escrits premiats, així com també valorar la participació de tots els alumnes i l’ acompanyament dels mestres i professors en tot el procés de creació.

També, vam celebrar el tradicional concurs de roses, i es van dur a terme els diferents lliuraments per cicles i etapes. Així doncs, l’escola va quedar impregnada de color, perfum i bellesa, gràcies a les roses que els alumnes varen dur.

Volem acabar donant les gràcies a tothom per fer possible una Diada de Sant Jordi tan esperada, un alè d’aire fresc per a tots i totes, un dia en el que predomina la creació artística i literària.

Moltes gràcies!