Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Del MIT a les Escoles Garbí Pere Vergés

A finals de la setmana passada dèiem adéu a la Kristen i el Zion, dos estudiants del MIT que ens han acompanyat durant tot el mes fent classe a l’alumnat de l’Etapa 3.

Durant els dies de gener les nostres escoles han tingut la sort de participar al programa MISTI Global Teaching Lab, on col·laboren EduCaixa i la prestigiosa universitat americana MIT (Massachussets Institute of Technology). Aquest programa permet que estudiants del MIT facin classe de l’àmbit STEM a diferents escoles de Catalunya, Balears i Madrid. En el nostre cas la Kristen ha estat fent docència a Esplugues, impartint Tecnologia Industrial i Física, i el Zion ha fet el mateix a Badalona, tots dos a diferents classes de 4t d’ESO i Batxillerat. Tant la Kristen com el Zion són alumnes de carreres STEM i han intentat transmetre la seva passió per aquestes àrees i apropant les ciències, matemàtiques i la tecnologia al nostre alumnat.

Alumnes i mestres coincideixen en que ha estat una experiència molt positiva de la qual hem après moltíssim i estem molt satisfets d’haver pogut formar-ne part. Repetiríem sens dubte!