Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Cursa de confinament Garbí Pere Vergés

El passat dissabte 25 d’abril vam viure la IX Cursa Garbí Pere Vergés, però enguany amb unes característiques molt peculiars.

A l’Escola sabem que l’exercici físic, l’esport, el moviment i el joc motriu són activitats essencials per al desenvolupament del cos i de la ment. Per aquest motiu, des de l’equip d’educació física no vam permetre que el Confinament ens reprimís de fer aquesta activitat tradicional, oberta a tothom de la nostra comunitat educativa. De fet, el repte va ser transformar una circumstància inèdita en una oportunitat educativa, amb l’objectiu de contribuir a consolidar els hàbits saludables i de vida activa als quals fa referència la desena finalitat educativa “Salut i Benestar” del nostre projecte pedagògic.

El resultat va ser del tot inesperat. Va sobrepassar tota previsió. Un rècord d’inscripcions: 196 participants!

Tots junts vam compartir dues hores d’activitat física i esport amb una sessió inicial de Zumba, a càrrec de la mestra Laia Farré, i una Cursa Virtual seguint el mètode del Cigró, on cada família va decidir si participava durant 15 o 30 minuts i si duia a terme la modalitat de caminar, córrer o trail. El més important de tot plegat va ser poder-nos trobar, veure’ns i compartir una activitat familiar, lúdica i d’escola.

Agraïm molt la vostra participació i us compartim el vídeo de l’activitat, no us ho perdeu, és molt divertida!

Equip d’Educació Física