Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Cursa de Colors de Natació

Aquesta cursa és un dels esdeveniments esportius més importants de la nostra Escola i, no podíem deixar de celebrar-ho. Gràcies a l’ajuda dels nedadors i nedadores, hem dut a terme un esdeveniment amb total seguretat i ple d’emoció.

Una cursa amb un format diferent, marcat pels espais de grups bombolla i torns per nedar, els nedadors i nedadores de cada color, s’han esforçat al màxim per donar la victòria al color que representen. Malauradament, només pot haver-hi un color guanyador i, aquest any, ha estat el Color Blau! En segon lloc i, a  9 segons de diferència,  el Color Verd; i, en tercer lloc, a 8 segons de diferència del segon, ha estat el Color Blanc.

L’esdeveniment s’ha realitzat sense públic i, gràcies a l’empenta dels mateixos nedadors i nedadores, la piscina de l’Escola ha pogut vibrar de plena emoció i sentiment fins a l’últim moment.

Per acabar, volem felicitar a tots i totes per fer possible aquesta Cursa de Colors de Natació, on heu demostrat il·lusió, motivació, energia i passió per la natació i l’activitat física.  Tot i haver estat un any diferent, l’essència de la Cursa de Colors no s’ha perdut en cap moment.

Us esperem a la propera!

Equip d’educació física