Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Crònica: Un final inesperat

Els tres Colors, el Verd, el Blau i el Blanc competeixen corrent fent relleus. Sempre la fem al camp d’esports, des dels alumnes més petits fins als més grans.

El passat divendres dia 18 de novembre, vam celebrar la primera cursa de Colors d’aquest curs. Del meu color que és el Verd, van córrer de la meva classe la Jana i el
B. H. Al començament de la cursa, tot el camp estava animadíssim. Hi havia molt ambient perquè tots cridàvem molt. Els tres colors van començar molt igualats.
Tota la cursa va ser molt interessant. En el moment d’acabar, quan ja gairebé el Color Blau era guanyador, el Verd li estava trepitjant els talons. En el moment de creuar la línia de meta, el Blanc amb una gran correguda va avançar al Color Verd i va quedar en segona posició. Sense poder reaccionar, el Verd es va quedar en última posició.

Per acabar, em vaig quedar amb moltes ganes de córrer i una mica trista perquè el Verd quedés en tercera posició però també estava contenta pels meus companys del Blau que van guanyar.

S.S. (11 anys)
Color Verd, Classe Calypso

Més imatges