Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Crònica: Els Jocs Olímpics 2023

Durant les últimes dues setmanes hem dut a terme les Olimpíades. Consisteixen a realitzar un seguit de proves diferenciant-se entre gènere i edat. Els nens i nenes de primària només feien una de les tres proves i els de l’ESO feien totes tres.

Per començar explicarem la prova de resistència. Aquesta es tracta en córrer un seguit de voltes a la pista d’atletisme tenint en compte l’edat, on el més ràpid i resistent guanya.
En segon lloc, la prova de velocitat consisteix a córrer els tres camps de futbol i ser el més ràpid.
Finalment, la prova de salt d’allargada, aquesta es fa al sorral i la persona que més salta es dirigeix cap al pòdium.

El divendres 17 de març els nens i nenes de quart, cinquè i sisè van anar al camp d’esports i es van situar a una de les diferents proves: salt, resistència o velocitat. En finalitzar es van entregar els premis.

El dimecres 22 de març els alumnes de 1r d’ESO es van trobar amb els alumnes de Badalona, i tots van haver de fer les tres proves afegint relleus per poder conèixer-se més. En acabar l’entrega de premis van poder gaudir d’un pícnic a l’exterior tots junts.

El dijous els estudiants de 2n d’ESO van tindre l’oportunitat de donar el màxim d’ells en les diferents proves. Després d’un gran esforç es van reunir tots i es va fer l’entrega de premis.
El divendres 24 va ser el nostre torn. Els alumnes de 3r d’ESO competíem entre nosaltres. Van ser unes olimpíades on tothom va participar amb una molt bona actitud.
Per finalitzar aquestes jornades d’esport el dimarts 28, els nens i nenes més petits 1r, 2n, i 3r de primària estaven molt emocionats, ja que era el seu dia. Van poder donar tot el seu potencial en la prova que tenien assignada.

Nosaltres, J. G. i N. C., Caps de Color Generals, vam ajudar a dinamitzar, preparar, entrenar i anunciar als guanyadors de cada curs. La nostra experiència ha estat molt gratificant, perquè hem pogut col·laborar i ens ha agradat tindre aquesta responsabilitat. ç

En conclusió les Olimpíades del curs 2022/23 hem pogut veure que tothom s’ha esforçat i ha donat el màxim d’ell mateix. Esperem que les pròximes també siguin així.

Felicitar a tots per participar.

N.C. i J.G.
Caps de Color Generals ESO3

Més imatges