Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Copa Nadal de Natació

El passat cap de setmana i ja com és habitual per aquestes dates, es va dur a terme a la piscina de l’Escola Sant Ignasi de Sarrià la tradicional Copa Nadal. La competició de natació que organitza el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona i que serveix per acomiadar l’any.

Els nostres nedadors i nedadores van competir en aquesta jornada i va ser tot un èxit. Alumnes des de 3r d’Educació Primària fins als més grans de batxillerat. Tots junts gaudint de l’esport que tant els agrada.

Acompanyats pels seus entrenadors, la Míriam Cañas i el Jordi Campillo, ens van comentar a l’acabar la jornada “Estem molt contents, sorpresos i satisfets de la fona feina que han fet tots els nostres alumnes. No només avui, sinó en el dia a dia dels entrenaments que és on ens mostren el seu interès per créixer i millorar constantment.”

Des d’aquestes línies, també volem felicitar a tots els participants i als nostres entrenadors que, dia a dia, donen el millor d’ells perquè l’experiència dels nostres alumnes sigui inoblidable.

Enhorabona campions!!!