Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Concert de Santa Cecília a Infantil

La celebració de Santa Cecília, patrona de la música, ha omplert el dia a dia de l’escola en actes relacionats amb aquest art.

La música és un llenguatge universal de totes les llengües, cultures i països. El músic és la persona que interpreta o compon música. Una orquestra és una agrupació de músics en representació dels diferents instruments que existeixen, dirigits normalment per un director, i que interpreten l’obra de manera conjunta. Un concert és una audició d’una o més obres musicals. 

Els infants d’EI ja fa uns dies que preparen la seva participació en aquesta setmana. Tots ells han elaborat, decorat i preparat el seu instrument que sona deliciosament, sobretot quan el toquen tots junts. Ahir es va celebrar el PETIT GRAN CONCERT DE SANTA CECÍLIA. Tots els nens i nenes d’Educació Infantil acompanyats per la seva directora la Sra. Anna han fet de músics seguint el ritme de les peces musicals amb els seus propis instruments: pals de pluja, güiros i una maraca molt especial.

Els nens i nenes d’EI3 han interpretat “Simfonia de la sorpresa” de Joseph Haydn.

Els alumnes d’EI4 han seguit el ritme d’una versió de “La fada de Sucre” de Tchaikovsky.

Els infants d’EI5 han fet sonar les seves maraques especials seguint la música de “Pizzicato” de Léo Delibes.

Finalment, tots junts han acompanyat el compàs de la peça musical “Marxa Radetzky” de Johann Strauss (pare), tal com es tradicional i esperat en la clausura del Concert d’Any Nou de la Filharmònica de Viena.


Petit Concert Santa Cecília Educació Infantil de comunicaciogpv