Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Balla la vida, amb Garbí Obert!

Durant aquesta setmana han tingut lloc les activitats obertes de Pre Dansa, Dansa i Hip hop per a tots aquells i aquelles alumnes, des d’EI3 fins a 6è d’EP, que han volgut provar l’activitat.

La convocatòria ha estat tot un èxit i un munt de nens i nenes han gaudit de la Dansa i el Hip hop, sempre mantenint totes les mesures de seguretat, amb els amics, amigues i companys i companyes de l’Escola.

Tant en Nil Juvé, coordinador de Dansa de Garbí Obert com les professores, la Meritxell, l’Anna i la Màriam, coincideixen que estan molt satisfets de com han anat aquestes activitats obertes i també amb la gran participació. En Nil ens comenta “És un plaer poder tornar a veure els infants gaudir de la Dansa i el Hip hop després d’aquests mesos tan complicats. Hem treballat molt per arribar fins aquí i el millor reconeixement és veure gaudir als alumnes.”

Des de Garbí Obert, i aprofitant aquestes línies, volem felicitar a tot l’equip de professors de Garbí Obert que dia rere dia continua, de manera exemplar, amb la tasca educativa dels nostres alumnes fora de l’horari lectiu i un cop més agrair a les famílies la confiança dipositada.