Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Activitat Oberta Preesport

Aquest passat dimecres va tenir lloc al camp d’esports l’activitat oberta de preesport en la qual tots els alumnes que en formen part van poder realitzar una sessió davant dels pares, mares i familiars.

La Clara i en Joan, els monitors, i ajudants de la Paula, la Míriam i en Moha, van preparar 4 estacions en la qual, els alumnes, per grups, anaven passant. Cada estació constava o bé d’un circuit d’habilitat o bé d’un joc.

Des de Garbí Obert creiem que aquesta activitat dirigida únicament als alumnes d’Educació Infantil els ajuda de manera molt significativa i positiva al desenvolupament de l’aparell locomotor. També permet que s’iniciïn al treball en equip i a més a més els permet descobrir un munt d’esports que els permetrà escollir el seu.

Cal dir també, que l’activitat es realitza amb l’anglès com a llengua vehicular com a part de Projecte Pedagògic de l’Escola.

Per últim, volem felicitar a tots els alumnes i també als seus monitors Clara i Joan per la bona feina que han realitzat durant aquests 10 mesos de treball. Us esperem al pròxim curs.

Les millors fotografies aquí