Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Acte de reconeixement millors expedients PAU

Al final del curs passat 18 alumnes de diferents centres d’Esplugues van obtenir la nota d’excel·lent a les proves d’accés a la Universitat (PAU).  D’aquests, 15 eren de la nostra Escola,  i la resta, dels instituts Severo Ochoa, Joanot Martorell i La Mallola.

El dijous 14 d’octubre es va celebrar l’acte de reconeixement, presidit per l’alcaldessa, la Sra. Pilar Díaz. En el seu discurs, va valorar l’esforç d’aquests nois i noies, essent aquest el camí per realitzar els seus somnis i projectes, donant exemple als altres joves de generacions anteriors.

Durant l’acte de reconeixement, celebrat al Saló de Plens municipal, es va fer entrega als alumnes que hi van assistir (Alberto Vello Garrido, Martí Esteso Escolano, Adrià Grau Serra i Marc Palau Diloy) d’un diploma i d’un tiquet per valor de 50 euros per a material escolar a una llibreria del municipi.

És una gran satisfacció per la nostra Escola que una gran part d’aquests alumnes siguin estudiants de la casa, un molt bon exemple de constància, perseverança, esforç i reconeixement de la feina ben feta.

Enhorabona a tots i totes!


Acte reconeixement millors expedients PAU de comunicaciogpv