Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Acomiadem el curs 20/21

Qui ho havia de dir ara fa gairebé 10 mesos!!! Sembla que faci quatre dies que vam començar el curs i ja ens trobem a 22 de juny. Encara tenim presents les reunions de famílies de principi de curs, quan intentàvem entendre i alhora explicar protocols que ens han anat canviat dia darrera dia. Estem orgullosos d’haver-nos-en sortit i sobretot d’haver-ho fet plegats, tots: famílies, personal docent i no docent i sobretot els nens, nenes, noies i noies. Com els dèiem al principi de curs, el bé col·lectiu ha de prevaldre per damunt de l’individual i certament és això el que ens ha fet guanyar i superar el repte
 
Podríem parlar del que hem trobar a faltar: la interacció entre els alumnes, la presència de les famílies, les activitats amb entitats externes i poder compartir de forma presencial amb tots vostès la celebració d’actes d’escola. Però, volem destacar la creativitat dels equips per trobar solucions i la motivació per assolir objectius en forma de sortides, estades, projectes…
 
Amb tot això acabem el curs molt il·lusionats per l’inici de les obres del nou pavelló esportiu. Ahir vam fer l’acte de col·locació de la primera pedra. Vam poder assistir els caps de color de cada classe i la resta d’alumnes el va poder seguir en directe des de les seves aules. En breu podran gaudir del vídeo que estem preparant amb un resum de l’acte.
 
A més a més, la setmana vinent iniciem de nou el Casal d’estiu, amb activitats lúdiques i engrescadores que s’han estat preparant amb moltes ganes. Com sempre seguirem en tot moment les mesures, que semblen cada vegada més flexibles, establertes pel Departament de Salut i Educació.
 
Els desitgem, en nom de tot l’equip de l’Escola i nostre, que gaudeixin d’un bon estiu. Nosaltres prepararem el curs 2021-2022 amb l’esperança de tenir un curs amb la màxima normalitat.

Molt bon estiu!!