Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Trobada de l’Escola de Futbol

El passat cap de setmana va tenir lloc a les instal·lacions de l’Escola una nova trobada de l’escola de Futbol Sala.

En aquest cas, Kinobs, va ser el club convidat per medir-se als nostres equips d’Educació Infantil 5 i Educació Primària 1 i 2.

Tots els jugadors i jugadores estaven molt il·lusionats de poder disputar, de nou, un partit. En aquesta ocasió, la trobada va coincidir amb la diada solidària que l’Escola organitza juntament amb l’Hospital Sant Joan de Déu.

Va ser una gran jornada on jugadors, famílies i entrenadors van gaudir d’allò més. També va servir com a colofó final d’aquest segon trimestre que acaba aquest divendres.

Moha Abir, coordinador de futbol sala de Garbí Obert va voler comentar en finalitzar els partits que estava molt satisfet de tots i cadascun dels jugadors i entrenadors. “La feina que aquests jugadors i entrenadors duen a terme cada dimarts i dijous durant els entrenaments fa que em pugui sentir orgullós d’aquest projecte. La secció ha crescut des de l’inici de curs i això demostra la feina ben feta. Ara toca fer un molt bon tercer i últim trimestre.”

Des de Garbí Obert volem també fer-nos partícips de les paraules del nostre coordinador i felicitar a tots els jugadors i entrenadors. També volem aprofitar per recordar-los que encara queden les últimes places per al Campus Esportiu a Amposta Parc que tindrà lloc el proper cap de setmana del 24, 25 i 26 de maig on gaudirem de tres dies d’esport i un munt d’activitats amb la família de Garbí Obert Esplugues i Badalona.

Mira les millors fotografies aquí