Escola Garbí Pere Verges Badalona

Volem salvar el nostre planeta!

Després de parlar i reflexionar sobre el que ens està passant amb el canvi climàtic, els alumnes de les classes de 6è han treballat la importància de les fonts d’energia, sobretot les renovables, per aconseguir un futur millor.

A partir de l’experimentació amb circuits elèctrics, tant en  sèrie com en paral·lel, i descobrir el que es pot arribar fer amb un simple generador, cables, bombetes, timbres, … s’han llançat a construir els seus projectes: jocs on la perícia, l’enginy i la creativitat  s’han fet palesos.

Voleu provar el vostre pols? O millor, respondre un seguit de qüestions sabent al moment si la resposta és correcta?… Tot això i més han estat elaborant els grans de l’etapa de Primària posant en pràctica tot el que s’havia treballat a l’aula. I han gaudit d’allò més.

Una vegada més la ciència ens atorga l’oportunitat d’aprendre continguts tècnics, tot manipulant utillatge i treballant en equip, on cadascun dels seus membres aporta les seves idees i esforç per assolir un objectiu comú, una joguina.