Escola Garbí Pere Verges Badalona

Taula de professions

Una activitat  emmarcada dins del projecte d´orientació vocacional i professional que treballem, més especialment, en aquestes alçades de curs. Un moment en què els nois i noies estan dissenyant i construint el que serà el seu projecte de vida amb molta il·lusió, però alhora amb certa preocupació davant  la responsabilitat que suposa la presa de decisions.

L’alumnat va viure com una oportunitat la trobada, es va sentir lliure de fer preguntes i resoldre dubtes, agraint molt la participació de tots els pares i mares que generosament els van acompanyar i van compartir les seves experiències vocacionals i professionals amb tots ells.

Un agraïment molt especial també per a la Sra. Mònica Hinojosa, que com a mare i representant de l’AFA va gestionar i va fer possible la taula de les professions, a la qual hi van participar la Sra. Sandra Gómez, metgessa amb especialitat de ginecologia; el Sr. Josep Maria Puente, advocat laboral i graduat social; la Sra. Camille Lacouture, Coach executiva per a empreses; la Sra. Maria Blanco Bargalló, enginyera de ponts i camins.; i el Sr. Àngel Culebras,  emprenedor digital expert en noves tecnologies.