Escola Garbí Pere Verges Badalona

Sortida de tutoria a 3r d’ESO

El dilluns, tot just arribar a l’escola, les classes Marina i Raiers van fer camí cap a la casa de colònies a la Conreria, però no va ser com a les altres sortides, que anem amb autocar, sinó que una part de la sortida era anar fins la Conreria a peu. L’excursió durava aproximadament dues hores des de l’escola fins allà i el paisatge que acompanyava  el passeig el feia molt agradable.

Quan vam arribar a la casa ens vam repartir les habitacions i vam fer alguns jocs de  convivència, com ara el telèfon, jocs de confiança, el mocador, etc.

A continuació vam conèixer els alumnes de Garbí que conviurien amb nosaltres. En  general vam congeniar molt bé. Ens agradaria poder realitzar més sortides amb els    alumnes de Garbí ja que és la nostra escola germana.

A la tarda vam continuar fent jocs de convivència alternats amb estones lliures. A la nit va hi va haver una estona lliure i una activitat de discoteca, tot i que no va ser el millor d’aquests dies. El dia següent al  matí, en acabar d’esmorzar, ja vam tornar cap a l’escola.

En conclusió, va ser una sortida molt enriquidora i va reforçar la nostra convivència, i  agrairíem poder repetir algun dia.


Sortida de tutoria – ESO3 from comunicaciogpv