Escola Garbí Pere Verges Badalona

Sortida al Parlament de Catalunya

Després de posar en comú un seguit de coneixements previs sobre què és i què representa la institució del Parlament de Catalunya i cercar-ne informació sobre la situació i la història, els alumnes han pogut seguir amb interès la visita guiada d’aquest edifici emblemàtic situat al Parc de la Ciutadella de Barcelona.

El que representa, la seva història tan peculiar, les funcions i els òrgans de govern que hi treballen…  han estat els continguts que han escoltat amb interès i curiositat. Han pogut  observar la famosa sala de plens on els diferents representats dels partits discuteixen i prenen decisions sobre noves lleis que han d’ajudar a tirar endavant el govern de Catalunya.

Ha estat una sortida interessant, engrescadora i propera a la realitat que ha servit com a punt de partida de la nova unitat de Treball Global que iniciem aquest curs, per tal que els nois vegin  un paral·lelisme amb l’organització de la nostra Vida Social, amb els  Consells de Govern i eleccions a Caps Generals de Color.