Escola Garbí Pere Verges Badalona

Sortida al Parlament de Catalunya

Les noies i nois de les classes Canigó i Sant Jordi han iniciat el treball de la primera Unitat Global, “Com escollim els nostres representants, a l’Escola i a la societat”, fent una visita  al Parlament de Catalunya. Aquesta vegada, i tenint en compte les mesures de la Covid 19, l’activitat s’ha fet mitjançant una visita virtual.

Després de posar en comú un seguit de coneixements previs sobre què és i què representa la institució del Parlament de Catalunya, i cercar informació de la seva situació i la seva història, els alumnes han pogut seguir amb interès la visita guiada d’aquest edifici emblemàtic localitzat al Parc de la Ciutadella de Barcelona.

El que representa, la seva història tan peculiar, les funcions i els òrgans de govern que hi treballen han estat els continguts que han escoltat amb interès i curiositat. Han pogut  veure a través del Google Maps la famosa sala de plens on els representants dels diferents partits discuteixen i prenen decisions sobre noves lleis que han d’ajudar a tirar endavant el govern de Catalunya.

Ha estat una visita virtual interessant, engrescadora i propera a la realitat que ha servit com a punt de partida de la nova unitat de Treball Global amb què iniciem aquest curs, per tal que els nois estableixin un paral·lelisme amb l’organització de la nostra Vida Social, els  Consells de Govern i les eleccions a Caps Generals de Color.