Escola Garbí Pere Verges Badalona

Sortida a la neu

A les 8h del matí ja estàvem preparats tots, alumnes i tutors, per agafar l’autocar amb què vam començar el trajecte cap a la Masella. Al cap d’una hora i mitja vam parar a esmorzar i prendre l’aire. Seguidament, vam seguir la ruta fins  arribar al nostre destí.

Un cop allà ens esperaven uns monitors els quals ens van guiar i ajudar a posar-nos les raquetes. Quan tothom ja estava preparat amb les raquetes, vam iniciar l’excursió. Al cap d’una estona ja cansats vam decidir recular, però d’una forma més divertida: llançant-nos per la pista, però anant amb compte amb els esquiadors. En arribar a la zona central de l’estació, on es trobava l’autocar, ens vam canviar la roba, ja que estàvem mullats a causa d’una guerra de neu que vam fer contra els monitors, per poder estar secs per anar a dinar.

Ens vam posar al mateix lloc on havíem començat l’excursió, tots vam agafar el dinar que ens havia preparat l’escola i en acabar vam descansar fins l’arribada de l’autocar. Aquest ens va tornar a l’escola, on els pares ens van recollir.

En conclusió, la sortida va ser cansada, enriquidora i divertida. Vam poder viure una experiència molt amena i compartint rialles. No ens pensàvem que gaudiríem tant d’aquesta aventura a la muntanya.


Sortida a la neu _ESO3 from comunicaciogpv