Escola Garbí Pere Verges Badalona

Sortida a la Conreria

No va ser un camí fàcil, ja que el vam fer caminant, des de l’escola fins a dalt de la muntanya, i se’ns va fer molt llarg.

A l’arribar ens van explicar com anaven les habitacions, puix que vàrem anar cap a dalt i ens van dir que les organitzéssim. Al cap d’un estona vam fer estona lliure. Seguidament ens van cridar per parar taula, acabats de dinar vàrem jugar a jocs de taula (per fer la digestió).

Després vam fer uns jocs cooperatius en grups bombolla, és a dir Odissea dos grups i Mare Nostrum dos grups. Els jocs consistien en Ioga, el Mocador, el paracaigudes i el Mata Conills. Els quatre jocs van estar molt engrescadors, però les tres pensem que el joc més divertit va estar el IOGA. A la nit després de sopar, toca l’hora de la pel·lícula hi havia voluntaris per posar les cadires, ja vam entrar. Va ser una pel·lícula molt bonica i amb un missatge significatiu. Quan va acabar la pel·lícula vam anar tots a dormir. L’endemà a les 8:15 ens vam despertar i preparar la motxilla. A continuació ens vam dirigir a esmorzar, estava molt bo!

El temps va passar molt ràpid i ens van deixar estona lliure. A les 11:45 ens vam acomiadar de la casa i tornar caminant. Vam arribar caminant i molt cansats. Aquesta sortida va ser molt engrescadora i divertida.

Martina Molinas, Ingrid Grabenbauer i Julia de Castro.


Sortida de tutoria a la Conreria from comunicaciogpv