Escola Garbí Pere Verges Badalona

Segona Cursa de Colors del curs 2021-2022

El passat divendres 8 d’abril, els alumnes de l’etapa 2 van participar en la segona cursa de colors: primer van córrer els alumnes d’EP4, EP5 i EP6; i just després, els alumnes d’ESO1, ESO2 i ESO3.

Pels primers, la cursa va estar realment disputada, fins al punt que va ser necessari revisar la “photo-finish”, per poder assegurar que el color Blanc va ser el guanyador; el Verd el segon finalista i en tercer lloc el color Blau.

Els espectadors van tenir una actitud memorable: van animar de principi a final, reconeixent l’esforç dels corredors dels tres colors i van premiar-los amb una desfilada final plena d’aplaudiments.

Els alumnes d’ESO van disputar una cursa també molt equilibrada, especialment entre el color Verd i el Blau. Finalment va ser el color Blau el guanyador, deixant al color Verd en segona posició i al Blanc en tercera.

Poder celebrar aquesta activitat singular que tant ens representa amb una mica més de normalitat (amb menys restriccions Covid), ens fa especial il·lusió. De fet, esperem a la tornada poder tancar el curs amb una cursa de colors com les d’abans… amb tothom!

Donem-li corda l’esport!