Escola Garbí Pere Verges Badalona

Sant Nicolau

Com cada any, vam continuar amb una de les tradicions més emblemàtiques de l’Escola. Va néixer a l’Escola del Mar, l’any 1955; fou una iniciativa dels Caps Generals de Color. Aquells nois i noies van demanar al Senyor Vergés que, en el dia del Patró dels nens, fossin els alumnes grans els qui portessin l’Escola: seria un dia sense “mestres”.  La sol·licitud d’aquells nois i noies va ser acceptada i anys més tard aquesta tradició es va implantar a Garbí.

Així doncs, en aquest dia, els alumnes de 1r de Batxillerat fan de mestres des d’EI fins a 6è de Primària i participen realitzant les tasques de direcció, coordinació, biblioteca i recepció. Prèviament hi ha una sèrie de requisits que s’han de complir, des de la sol·licitud a la preparació de les tasques,  ja que res no s’improvisa i menys el fet d’assumir, per unes hores, la responsabilitat d’un mestre.

Per això, avui els nois de 1r de Batxillerat des de les 8 del matí fins al migdia han estat els mestres dels nens d’EI3 fins a EP6. Ha estat un goig veure’ls fer-se’n càrrec, estimant-los, cuidant-los i acompanyant-los tot fent de mestres.

 


Celebrem Sant Nicolau els alumnes fan de mestres de comunicaciogpv