Escola Garbí Pere Verges Badalona

Nou espai web “L’hora de dinar”

El Menjador de l’escola és un dels eixos principals i diferencials del nostre Projecte. En aquest espai desenvolupem moltes de les competències que es descriuen a les nostres finalitats educatives, entre les quals es troba la competència de salut i benestar.

La dieta mediterrània en què es basen els menús de l’escola, és considerada una de les més saludables i sostenibles del món, cosa que avalen els organismes internacionals i també l’Agència de Salut Pública que, a la seva darrera publicació, sota el títol L’alimentació saludable en l’etapa escolar: Guia per a famílies i escola, actualitza, tant recomanacions dietètiques com aspectes vinculats a la sostenibilitat mediambiental de l’alimentació.

A l’escola seguim aquestes directrius per a l’elaboració dels nostres menús i consolidem recomanacions que ja estàvem aplicant. Per tal de compartir-les amb les famílies hem creat un nou espai al Web dedicat a l’Hora de dinar, on també podran trobar els articles relacionats amb nutrició i dieta saludable que s’han anat publicant a la revista Crònica.