Escola Garbí Pere Verges Badalona

Celebrem la Castanyada!

A banda de les activitats que es van dur a terme a l’escola, nosaltres ens vam encarregar d’amenitzar una tarda plena de sorpreses. 

Vam fer el tradicional berenar a la façana amb xocolatada, creps i gofres. Aquesta vegada, el pinta cares va anar acompanyat d’un concurs de talents i disfresses i d’una divertida consulta de tarot. 

L’activitat estrella va ser el Túnel del Terror. Vam participar-hi un bon grapat d’alumnes, ja que la preparació era complexa. Per una banda la comissió de vestuari i maquillatge es va encarregar de preparar les disfresses, i una altra comissió va preparar tot el recorregut del terrorífic túnel, que comptava amb tres passadissos ambientats de manera diferent. El primer tram escenificava la pel·lícula de la família Adams, el segon era un hospital psiquiàtric i per acabar, s’havia de superar un cementiri amb morts vivents. 

Tots els alumnes de l’escola van gaudir molt del túnel, els més menuts van passar molta por, i l’èxit i l’afluència de participants va superar totes les nostres expectatives. És per això que vam acabar molt contents i satisfets de totes les hores invertides per fer possible la celebració. 

Tot plegat ens fa pensar que estem més que preparats per tirar endavant un Fira espectacular, que serà el proper 27 de novembre. 

Més imatges