Escola Garbí Pere Verges Badalona

La primera Cursa de Colors del curs!

La jornada esportiva s’ha viscut amb nervis i molta emoció. Els alumnes només han corregut amb els companys i companyes del seu cicle per tal de garantir les mesures de seguretat derivades de la Covid-19. Així doncs, en primer lloc s’han reunit els infants d’EI5 fins a EP3 i després, els alumnes d’EP4 a EP6.

Els companys dels corredors han pogut fer pancartes a la classe per tal d’animar el seu Color i donar més caliu a l’esdeveniment.

Han estat dues curses electritzants ja que el Color Verd, campió en les dues ocasions, ha aconseguit una gran remuntada que ha fet posar dempeus el públic assistent.

Els corredors i corredores dels colors Blanc i Blau s’hi han deixat la pell i, malgrat no han aconseguit la victòria, han acabat molt satisfets del seu paper en aquesta primera edició de la Cursa de Colors.

Les curses de Colors, i tot el que envolta aquesta activitat, fomenten el sentiment de pertinença i cohesió de grup, així com els valors que promouen el treball en equip, pilar fonamental de la pedagogia del mestre Pere Vergés.


1a Cursa de Colors_2122 from comunicaciogpv