Escola Garbí Pere Verges Badalona

“La Feria de Turismo Nacional” – 3a Edició

Al llarg de sis setmanes han estat treballant les Comunitats Autònomes de l’Estat Espanyol de forma integrada, en les diferents disciplines de llengües, matemàtiques, plàstica, medi, educació. física i música,.

Després de la tria d’una localitat de cada autonomia els equips ha realitzat un estudi aprofundit sobre la geografia física, climatologia, història, cultura, gastronomia i folklore de cada lloc, tot realitzant un Keynote, un anunci promocional i una posterior exposició oral acurada que han compartit amb les seves famílies i companys.

Ha estat una tasca de gran magnitud on s’han posat en joc tot un seguit de valors com el treball d’equip, la creativitat, el càlcul, organització i muntatge d’estands per tal que les aules es convertissin en autèntics pavellons de fira.

La motivació, il·lusió i l’aprenentatge dels nostres alumnes s’han vist reflectits en el resultat final obtingut.

Ha estat un bon tancament de projecte on s’han posat en joc tot un seguit d’habilitats socials i científiques que han donat peu a una excel·lent reflexió de tota la feina realitzada al llarg de la tercera unitat temporal treballada.


Feria de Turismo Nacional 19-20 de comunicaciogpv