Escola Garbí Pere Verges Badalona

La Feria de Turismo a Praga

Presentem la Feria de Turismo a Praga

Com ja sabeu, deu alumnes de 6è vam marxar a Praga d’Erasmus.
He tingut molta sort perquè la carta de motivació que vaig escriure va ser de les seleccionades. El motiu principal del programa Erasmus+ era presentar la “Feria de Turismo” a l’escola txeca Hanspaulka.
El dijous vam presentar la Feria a l’escola de Praga. Cada alumne va portar una mostra de menjar típic de la ciutat que promocionava i que vam exposar en un petit stand. Allà també vam presentar el pòster elaborat a la classe d’anglès.
Per començar, vam fer una presentació de Catalunya que havíem preparat en parelles a diferents estones a l’escola txeca. Vam parlar de la localització, el clima, els accidents geogràfics principals, el menjar típic i la cultura, explicant quines son les festivitats més rellevants que tenim. També vam explicar quins llocs emblemàtics es poden visitar a Barcelona. Seguidament van venir els alumnes més grans que feien espanyol i que, amb la informació dels nostres pòsters havien de completar unes preguntes. Més tard, vam fer les exposicions orals en anglès als nens i nenes txecs i van poder degustar el nostre menjar. Per finalitzar l’activitat, vam fer un joc on les nenes txeques tenien unes preguntes i havien de trobar les respostes correctes per aconseguir uns punts. L’endemà, vam ensenyar els vídeos promocionals de les diferents ciutats a les nenes txeques.
Estic molt agraïda i orgullosa d’haver participat en aquest Erasmus, ara espero amb impaciència l’arribada de les nenes txeques a l’escola de Badalona.

B. S. – 12 anys

Color Blanc – Classe St. Jordi

Presentem la Feria de Turismo a Praga

Més imatges