Escola Garbí Pere Verges Badalona

Club de Lectura amb famílies

Club de Lectura amb famílies

Aquesta activitat va començar quan els nens i nenes de les classes La Conreria i Roserar van escriure el seu conte pel concurs literari de Sant Jordi. Posteriorment, es convida a les seves famílies a l’escola per compartir aquesta creació literària que han fet amb tanta implicació i il·lusió.

Durant quatre dies, els infants han estat ben puntuals, a primera hora del matí, al Pavelló per rebre les seves famílies. En el transcurs de l’activitat, els alumnes han fet una petita introducció explicant com aniria tota la sessió i, després, cadascú ha anat a seure amb la seva família a les taules on han llegit el seu conte i el d’un altre company. Els pares i mares han elaborat un seguit de preguntes “sorpresa” que han fet a tots els nens i nenes posteriorment.

Finalment, els tutors han acabat l’activitat proposant a les famílies que fossin elles les encarregades d’inventar un nou conte entre tots. I així ha estat, tot seguint unes petites directrius, han elaborat un conte amb un fil conductor.

Per acabar l’activitat, les famílies han pogut fer fotografies amb els seus fills i filles davant del Bookflix exposat al Pavelló.

Ha estat una activitat compartida molt enriquidora, tant per a les famílies com pels infants. Gràcies per acompanyar-nos!

Club de Lectura amb famílies

Més imatges