Escola Garbí Pere Verges Badalona

La bicicleta és un vehicle?

Els Srs. Xavier i Miguel, membres de la Guàrdia Urbana de Badalona, han fet un taller per als nostres alumnes perquè siguin conscients de la importància del respecte a les normes de convivència i del bon ús de la bicicleta, vehicle de transport de fàcil conducció però que requereix seguir una normativa per tal d’evitar qualsevol eventualitat no desitjada.

Després d’intercanviar un seguit d’informació de com cal usar-la i plantejar qüestions que els han fet reflexionar, els han plantejat una activitat molt enriquidora.

Per una estona, assumint diferents rols de personatges presents en un judici: jutge, advocats, testimonis, protagonistes d’un accident de tràfic i tribunal,  s’han adonat de la importància de respectar la normativa, tot agafant consciència dels perills que pot comportar un mal ús de la bicicleta, així com el fet de circular correctament  quan van amb cotxe o  quan són simples vianants.

Un cop més l’Escola ha proporcionat una sessió de treball molt enriquidora, on l’alumnat ha pogut expressar-se activament sobre una realitat ben propera.