Escola Garbí Pere Verges Badalona

Jornades d’orientació

Durant els últims tres dies, hem aturat les classes i l’horari habitual per a dedicar-nos a fer una sèrie d’activitats i tallers que ens han ajudat a reflexionar sobre el camí que volem construir, tant a nivell acadèmic com professional, intentant descobrir quins són els nostres interessos genuïns.
El primer dia va venir un professional extern a fer-nos un taller sistèmic encarat a descobrir quina és la nostra vocació. Com que tots estem molt preocupats per prendre una decisió sobre el nostre futur que ens sembla determinant, ell ens va ajudar a rebaixar la pressió i desbloquejar algunes pors.
També hem estat fent activitats a través de la web Unportal, molt útil per poder explorar tota l’oferta formativa i comparar universitats. A més a més, hem deixat enllestits els nostres currículums i les nostres cartes de presentació per quan comenci l’Estada a l’Empresa. Per a fer-ho, hem fet alguns testos que ens ajudat a veure quines són les nostres habilitats i capacitats amb què més destaquem.
Finalment, l’últim dia, l’Escola ha organitzat una Taula d’Emprenedors. Antics alumnes més grans que nosaltres han vingut a explicar-nos la seva experiència al món laboral. Ha estat molt interessant perquè tots ells han engegat projectes personals i els han tirant endavant fins aconseguir treballar d’allò que més els agrada. Els hem fet moltes preguntes i han estat molt sincers amb nosaltres, ens han confessat que el camí no ha estat fàcil, però que mai han deixat de formar-se i treballar fins arribar al seu objectiu. Il·lusió, constància i esforç són les paraules que més s’han repetit i amb les que ens quedem.

Alumnes de primer de batxillerat

Més imatges