Escola Garbí Pere Verges Badalona

Ja tenim els nostres Caps Generals de Color

La jornada electoral s’ha viscut amb nervis i molta emoció. Des de primera hora s’han obert les meses electorals i tots els alumnes, des d’EP1 a ESO3, han pogut exercir el seu dret a vot.

A la tarda les classes d’EP6 i ESO3 han pogut viure en directe al Pavelló Olímpia tot l’escrutini i posterior nomenament dels Caps i Sotscaps Generals de Color. I per tal que tots els alumnes de l’Escola també poguessin gaudir de l’acte,  per mitjà de l’aplicació “Teams”, han seguit amb interès expectant els resultats dels vots emesos.

La participació dels companys de les classes Canigó, Sant Jordi, Marina i Raiers com a lectors dels vots emesos ha facilitat una lleugeresa en l’escrutini.

Ara ja tenim els nostres Caps Generals de Color. Pel Color Blanc: Cap: Adriana Anglès i Sotscap: Anais Carranza; pel Blau: Cap: Júlia Oliveras, Sotscap: Anna Martínez; Pel Verd: Cap: Mireia Miralles, Sotscap: Xavier Prats. Moltes felicitats!

Desitgem que siguin uns bons representants de totes les noies i nois de l’Escola , que portin a terme aquelles propostes que facin de la nostra institució una insígnia de democràcia i siguin un  model de responsabilitat.

Caps Generals de Color – Curs 21/22 from comunicaciogpv