Escola Garbí Pere Verges Badalona

Iniciem el 2n trimestre

Iniciem el segon trimestre

Després d’haver passat les vacances de Nadal amb les famílies, tornem amb ganes de començar i  veure els nostres companys i companyes de l’escola.

El primer dia, de bon matí, tot just  arribar a les aules,  els alumnes d’E1C2 hem estat parlant i compartint amb tots els companys, el què hem fet durant aquestes vacances. Ha estat una estona molt enriquidora escoltant les diverses activitats realitzades per cadascú de nosaltres. Després hem continuat amb l’horari normal fent les tasques pròpies de cada matèria.

Al llarg de tota la setmana, cada classe ha anat iniciant el projecte de la UT3.

A EP1 treballarem “l’Hivern i les Joguines”, a EP2 treballarem “l’Art” i a EP3 farem “la Ràdio”. Ens agraden els nous projectes perquè aprenem moltes coses noves. A mig matí, com sempre fem, hem anat al jardí i hem pogut compartir amb els nostres amics i amigues les joguines que ens han portat els Reis. En tornar a les classes hem seguit treballant i al cap d’una estona hem anat al menjador a dinar tot compartint una bona estona amb els companys. A la tarda, hem continuat treballant i hem anat al jardí.

Finalment, abans de sortir, hem berenat i esperem a les famílies que ens vinguin a buscar.

De ben segur que ens espera un trimestre molt emocionant i ple d’activitats!

Mònica Nadal coordinadora del 2n cicle de l’Etapa1

 

Iniciem el segon trimestre

Més imatges