Escola Garbí Pere Verges Badalona

Elecció dels Caps Generals de Color

El dimarts dia 18 d’octubre, i després d’una jornada de reflexió, es van dur a terme les eleccions dels Caps Generals de Color. Poden optar al càrrec de Cap Generals de Color els alumnes de 3r d’ESO.En aquestes mateixes eleccions també es van triar els Sotscaps de Color que són representats pels alumnes de 6è de Primària.
La campanya dels Caps Generals de Color ha estat molt emocionant i tots els candidats que s’han presentat han treballat molt el seu programa electoral, per a exposar-lo en els diferents mítings celebrats a l’escola davant dels seus companys, des de primària i fins a 3r d’ESO. Tots els candidats han pogut exposar les seves propostes i resoldre dubtes o escoltar suggeriments dels seus companys de color de l’escola.
Els candidats a Cap del Color Blau van ser la N.M, el J.M i l’A.P. Els candidats a Cap de Color Verd van ser la J.M, la P.C, el G.S i l’H.M. I finalment, els candidats per ser Cap de Color Blanc van ser la C.P, la N.R, la M.E, el P.G, P.G i l’A.L.
Durant el matí els alumnes van poder votar el seu candidat preferit, i després del recompte de vots celebrat de forma presencial al pavelló es va saber quins van ser els representants escollits. Pel Color Blau va sortir escollida la N.M, pel Color Verd la P.C i pel Color Blanc, la M.E.
Els desitjo molta sort en el seu càrrec a tots els representants escollits. Si fan de Caps de Color amb la mateixa il·lusió i implicació que han demostrat durant la campanya electoral, segur que se’n sortiran amb molt d’èxit.

I.E. Cronista del Consell General.