Escola Garbí Pere Verges Badalona

El Testamento

Representació del Testamento al Menjador

Els alumnes de 3r de Primària, les classes Llevant i Migjorn, van estar preparant, prèviament, el Testamento per oferir-lo a totes les classes de 1r a 6è al menjador abans de dinar. El Testamento està englobat dins del projecte integrat de la UT3.

És un acte que tanca el Carnaval, setmana de gresca i alegria, per donar pas a la Quaresma, les set setmanes prèvies a Setmana Santa, més serioses.
Els alumnes de 3r estaven molt il.lusionats, alhora que una mica nerviosos, per presentar davant dels companys dels altres cursos la representació d’aquest acte important dins de la nostra Vida Social.

Ben puntuals a l’hora del primer torn, quan tots els companys de 1r i 2n ja estaven asseguts a les seves taules del menjador, van entrar els alumnes de Llevant i Migjorn, es van situar en els seus llocs i van començar amb el Testamento. El mateix van fer en el 2n torn amb els companys de 4t, 5è i 6è.
El Testamento consisteix en escenificar una sèrie de rimes relacionades amb el Carnaval, la Quaresma i dedicades als diferents cursos de l’escola incloent els mestres.

Va ser una mostra ben original! Tant els actors com els espectadors van gaudir molt d’aquesta escenificació.

Representació del Testamento al Menjador

Més imatges