Escola Garbí Pere Verges Badalona

El segon any del Batxillerat Dual, excel·lent!

Aquest curs, 9 alumnes de les nostres Escoles s’han graduat amb la doble titulació: han acabat el Batxillerat de  l’Escola i obtingut el títol de High School Americà. El curs 2020-2021 ha estat el segon any que Garbí Pere Vergés en conveni amb Academica Corporation ofereix als alumnes  la possibilitat d’estudiar el batxillerat americà alhora que cursen els estudis d’ESO i Batxillerat.

A les Escoles ja són més de 100 alumnes que han optat per aquesta oportunitat i han acabat el curs amb èxit,  i un 90% d’ells han rebut el certificat d’Academic Honor Roll en reconeixement al seu l’esforç i dedicació. A banda, gràcies als bons resultats 12  alumnes de 1r de Batxillerat cursaran una matèria durant el Summer School, des de finals de juny a mitjans d’agost.

Des d’aquí volem felicitar a tots els alumnes del Diploma Dual per la seva motivació, la seva responsabilitat i la creixent maduresa, i els encoratgem a seguir aprofitant tot el que els ofereix aquest programa. Veient els avantatges del programa, des de l’Escola seguim oferint el programa a nous alumnes. Així doncs, si també vols ser alumne del Batxillerat Dual, no t’ho pensis més i inscriu-t’hi abans del 20 de juny.

Per a més informació, aneu a aquest enllaç.