Escola Garbí Pere Verges Badalona

El pas del temps

Va venir la Sra. Pilar Tortajada, antiga mestre de tota la vida de la nostra Escola, convidada pels alumnes per tal de fer una xerrada sobre la història del mas i l’Escola.

Després de dinar, les dues classes ens vam reunir a l’Àgora per rebre la Sra. Pilar Tortajada. Ens va fer molta il·lusió tornar-la a veure després de dos anys que ja no està amb nosaltres.
Prèviament, al llarg de la setmana, vam estat preparant un seguit de qüestions per fer-li sobre el canvi que ha sofert l’Escola des del seu inici fins el dia d’avui. Volíem saber les transformacions que s’han produït al llarg dels anys, en el nostre entorn proper. Li vam  fet preguntes molt diverses que ens van situat molts anys enrere i ens van fer veure com influeix el pas del temps en la història de l’Escola. La Pilar ens va explicar moltes curiositats que ens van entusiasmar durant tota l’hora i ens van fet imaginar com era l’escola abans i com ha evolucionat.

Va ser una activitat molt interessant alhora que vam aprendre un munt de coses i vam poder gaudir moltíssim de les aportacions que ens va fet la Pilar!

Classes Llevant i Migjorn

Més imatges