Escola Garbí Pere Verges Badalona

El Delegat de Cultura ens recomana …

L’Àlex ens fa una vídeo recomanació d’un seguit d’obres de teatre i musicals dels que podem gaudir aquest Nadal en família.

Aquí podeu veure el Top 1, la resta d’obres del Top 5 us les detallem a continuació:

  • Petit Princep. A la sala Barts.

L’espectacle ens descobreix la història del Petit Príncep com mai no s’havia vist. El viatge d’un nen que vol entendre allò que s’amaga a l’interior d’un mateix el farà recórrer diversos planetes des de l’asteroide B612 fins a la Terra.

  • Bye Bye Monstre. Teatre Poliorama.

Bye Bye Monstre està inspirat en la situació de confinament que han viscut milers de nens i famílies. És un homenatge als professionals sanitaris i un conjur festiu per mirar d’acomiadar definitivament aquesta pandèmia on infants, adolescents, pares i avis s’hi veuran reflectits. Un espectacle per passar-s’ho molt bé des dels 3 fins als 99 anys o més.

  • El monstre de colors. Teatre Goya.

Un espectacle de titelles, música i colors per fer viatjar als més menuts pel món de les emocions.

“El monstre està ple de colors: groc, blau, vermell, negre, verd… Quin embolic! Amb l’ajuda de la nena aprendrem que cada color representa una emoció, però cal saber entendre-les per posar-les en ordre.”

  • Pep Bou experiències. SAT! Sant Andreu Teatre.

Pep Bou Experiències proposa a l’espectador un viatge cap a mons poètics i onírics partint de tres elements senzills però essencials: el sabó, l’aigua i la música en directe. Es tracta d’una síntesi inèdita d’un llenguatge audiovisual i teatral que ha fascinat a públics de tots els continents.

  • Billy Elliot. Teatre Victoria.

El musical narra la història del jove Billy, nascut en una ciutat del nord d’Anglaterra en la qual els homes practiquen la boxa i treballen en la mina. Cap d’ells balla ni alberga ambicions de presentar-se a la Royal Ballet School. Però Billy és diferent. Criat per un pare vidu, sense l’afecte d’una mare, a Billy no li agrada la boxa però està captivat per la gràcia i la meravella del ballet. Amb fèrria determinació lluitarà per a aconseguir els seus somnis, retornant la unió a la seva família i la fe a una comunitat devastada pel convuls final de la indústria minera britànica.

Esperem que us agradin!

Bones Festes!