Escola Garbí Pere Verges Badalona

El banc d’aliments

Xerrada banc aliments Garbí Pere Vergés

Primer vam començar a investigar sobre la fundació i els aliments, i vam fer un taller amb un voluntari del Banc dels Aliments. Després vam proposar diverses idees creatives i les vam mostrar en un pòster i un vídeo, entre les quals l’equip directiu va acabar de decidir la més original entre totes. Finalment, tota aquesta feina la vam penjar arreu de l’escola i es va publicar a les xarxes socials.
Juntament amb el pòster i el vídeo se’ns va encomanar la redacció d’un text per informar els pares i motivar-los perquè col·laboressin amb el projecte. Aquest consistia a explicar la iniciativa i detallar els tipus d’aliments que havien de portar.
Una vegada acabades aquestes activitats ens vàrem agrupar i vam fer un vídeo detallant la campanya d’una manera diferent perquè els nens i pares veiessin l’objectiu de portar els aliments. El vídeo triat va ser el d’unes noies de la classe Raiers.
Un cop acabat tot va començar la recollida: vam passar per les classes i el menjador recordant la campanya amb l’objectiu d’explicar la importància de participar i portar aliments per a totes aquelles persones que ho necessiten.
Després de dues setmanes que va durar la campanya, vam arribar a recollir unes 25 caixes d’aliments.
Ens ha agradat molt treballar en aquesta tasca a la comunitat i esperem que als següents cursos els faci la mateixa il·lusió que a nosaltres.

O. T  Classe Marina

 

 

Cartell recapte aliments Escola Garbí Pere Vergés
Xerrada banc aliments Garbí Pere Vergés