Escola Garbí Pere Verges Badalona

Crònica: Concurs Picalletres

Participem al Concurs Picalletres

L’objectiu d’aquesta activitat és entretenir i fomentar la llengua catalana entre els joves a través de diferents reptes i jocs.

Els companys P.B, P.G i A.A van participar com a concursants i altres companys de la classe, els caps de color i els cronistes, van anar com a públic per donar suport als companys participants.

Els concursants els van posar a prova en un campionat amb una altra escola i van haver de fer front a cinc nivells diferents de jocs, cada vegada més difícils. Els concursants havien de lletrejar el màxim de paraules possibles amb un temps establert i sense fer cap error.

Després de les corresponents explicacions, va començar la competició amb els nostres concursants molt tranquils i segurs, ja que s’havien preparat de valent setmanes abans amb les seves professores de català. Malauradament, no van aconseguir passar a les semifinals, però va ser una experiència molt enriquidora per a tots, participants i públic, i de ben segur que no l’oblidaran.

Agraïm a Televisió de Badalona que ens hagi convidat a una altra edició d’aquest concurs i esperem poder tornar l’any que ve.

J.G.

Classe Marina

Participem al Concurs Picalletres