Escola Garbí Pere Verges Badalona

Contacte escola i família

El fet de poder compartir informació ens permet contextualitzar el comportament de l’infant en qualsevol dels dos contextos: familiar i escolar.

Un naixement d’un germanet, un aniversari, la mort d’un familiar o un viatge són exemples que en el nostre dia a dia succeeixen i gràcies a la comunicació estreta entre la família i l’Escola ens permeten treballar de forma conjunta i cohesionada.

Les tutores d’Infantil tenen contacte directe amb els pares i mares a la sortida per tal de poder valorar com ha anat el dia.

D’altra banda, realitzem tres entrevistes durant tot el curs per poder comentar l’evolució dels alumnes i els objectius del curs amb les seves accions corresponents.

Per tal de donar resposta aquelles qüestions més organitzatives, tot el claustre d’Infantil disposa del seu correu electrònic per comunicar-se amb els pares i mares. Alhora el telèfon de secretaria està sempre disponible per situacions que requereixen una resposta immediata.

A l’inici del curs es duen a terme reunions informatives per cada nivell per tal de poder explicar les noves dinàmiques i els objectius a treballar. A més a més, es realitzen formacions de famílies destinades a totes Etapes.