Escola Garbí Pere Verges Badalona

Conferència a càrrec del Sr. Toni Aira

En aquesta ocasió la jornada es va centrar en les campanyes electorals, en la qual es va fer una reflexió sobre el fet de si estem de manera permanent en campanya electoral.

L’ acte va ser aconduït per la Mar Bermúdez, antiga alumna de la nostra escola de Badalona. La Mar pertany a la promoció Atlas i actualment estudia l’ últim curs de periodisme i 3r de Ciències polítiques i de l’ Administració a la Universitat Pompeu Fabra.

La xerrada va anar a càrrec del Sr. Toni Aira, periodista, doctor en comunicació per la Universitat Ramon Llull, Director de comunicació institucional de la UPF Barcelona School of Management i membre del Comitè Acadèmic de l’ associació de Comunicació política (ACOP). El Sr. Aira ens va convidar a fer una reflexió en relació amb les campanyes electorals que estem vivint en el nostre país de manera permanent. Així mateix, va apropar els alumnes al món de la comunicació i va fer una anàlisi de les estratègies comunicatives que utilitzen els nostres polítics amb l’ objectiu d’ arribar i fidelitzar un major nombre de votants. Durant la segona part de l’ acte es va obrir un torn de preguntes en què alguns alumnes de 2n de Batxillerat, com a portaveus de les seves promocions, van poder posar sobre la taula nombroses qüestions a debatre.

Va ser una jornada molt interessant a partir de la qual es va fomentar el coneixement i l’ esperit crític, aspectes claus que donen resposta al cicle de conferències dels Homes i Dones del demàque té com a objectiu formar ciutadans crítics i responsables.