Escola Garbí Pere Verges Badalona

Celebrem la Castanyada!

A les 13:30h, l’alumnat de Llevant i Migjorn vam representar dues obres a tots els companys del cicle. Tractaven de la Castanyada, ja que a partir del conte tradicional d’en Marrameu i la Castanyera, vam fer una versió diferent i actualitzada. El més important és que nosaltres mateixos vam ser els guionistes de les obres, amb l’ajuda de la nostra mestra de Dansa i teatre, la senyora Marta Sandoval.

En una de les obres la Castanyera es trobava confinada i van haver de fer un càsting per substituir-la.

A l’obra de Migjorn, la Castanyera va demanar ajuda a uns infants per buscar castanyes, però en Marrameu, que feia de les seves, les canviava per cargols. Per sort, la maga de l’obra va aconseguir recuperar les castanyes!

En acabar, vam baixar al Camp d’esports per trobar-nos amb els més petits de l’escola. Allà van ballar moltes danses, pròpies d’aquesta època de l’any. Amb l’ajuda de la Sra. Clara Monsergas vam tancar l’acte ballant plegats “La Castanyera-Popular” i “Fem panellets”, d’en Jordi Tonietti.

Després, tots els membres del Consell d’EP3 vam ajudar a repartir els panellets que havien cuinat els més petits. Els més grans de l’etapa vam compartir una bona estona menjant les castanyes que ens va coure el senyor Antonio, Cap de cuina de l’escola.

D’aquesta manera vam acabar una de les jornades més especials de les primeres setmanes del curs: la festa de la Castanyada!

David Peláez Soria, Delegat de Cultura del Consell de Govern


Celebrem la castanyada from comunicaciogpv