Escola Garbí Pere Verges Badalona

Celebració del Carnestoltes de l’Etapa 2

Les Caps Generals de Color van ser les encarregades d’organitzar un conjunt d’activitats per dinamitzar la celebració de Carnestoltes per als alumnes de 4t de Primària fins als de 3r d’ESO.

Els més petits de l’Etapa es varen disfressar d’hàbits saludables i van començar la seva actuació amb un ball relacionat amb la disfressa que havien fabricat reciclant tot el que tenien. A continuació, es van preparar els alumnes de 5è, els quals anaven disfressats de la prehistòria, època que estaven estudiant. Un cop va acabar aquesta representació, es van preparar els alumnes de 6è, els quals s’havien disfressat de Hight School Musical. Amb aquesta actuació d’animadores i de jugadors de bàsquet va acabar la rua del primer cicle de l’Etapa 2 i va donar pas al segon cicle.

En primer lloc, van sortir els alumnes de 1r ESO amb la disfressa de la Casa de Papel i de militars. Tot seguit, van ballar els alumnes de 2n d’ESO, disfressats de “cowboys” i, per acabar, vàrem actuar els alumnes 3r d’ESO, els quals anàvem ambientats de “Disney”.

En finalitzar les representacions, les Caps Generals de Color ens van oferir un ball sorpresa abans de deliberar les actuacions guanyadores. Els premiats varen ser els companys de 6è de Primària i els de 2n d’ESO.

Aquesta jornada va ser molt enriquidora per a tots els participants i va fer especial aquest dia de disfresses, balls i representacions.

Natalia Claveras i Carlota Pastor

Cronistes del consell de Govern d’ESO3

 


Etapa 2 – Carnaval 2020 de comunicaciogpv