Escola Garbí Pere Verges Badalona

Batxillerat Dual

Amb la voluntat d’aprofundir la competència comunicativa en llengua anglesa i amb l’objectiu de potenciar l’autonomia d’aprenentatge, a les Escoles vam implementar el curs 2019-2020, un nou programa de doble titulació de Batxillerat espanyol i nord-americà per a alumnes a partir de 2nESO.

Gràcies al conveni signat amb Academica Corporation, la principal institució de gestió educativa dels Estats Units i líder en educació virtual, els nostres alumnes de 2n, 3r, 4t d’ESO i 1r de Batxillerat poden estar matriculats a l’escola i  simultàniament a un High School als EUA, cursant ambdós estudis alhora i obtenint els dos certificats en acabar el 2n de Batxillerat.

Aquest any segueixen cursant el programa la totalitat dels alumnes que el van iniciar el curs passat. En el cas de Badalona, 28 alumnes i 32 pel que fa a l’escola d’Esplugues. Els resultats del curs passat van ser un èxit, gairebé el 90% dels alumnes van acabar el curs amb matrícula d’honor.

El passat dijous 17 de setembre es van realitzar les provés d’accés per als nous alumnes. Dels 60 alumnes que s’han presentat a les dues escoles, 50 han estat admesos.

Aquesta nova promoció del dual començaran el curs el 5 d’octubre. S’ha convocat una reunió virtual per a les famílies dels nous ingressos el dia 1 d’octubre. I per altra banda, es farà una reunió introductòria a través de la plataforma i reunió Teams per als alumnes admesos el 29 setembre.

Sí aquest curs va bé, 9 alumnes en total de les dues escoles seran els primers graduats que obtindran el Diploma Dual : Class of 2021.