Escola Garbí Pere Verges Badalona

Acte de lliurament de diplomes

Aquesta Promoció va finalitzar els seus estudis al juny del 2020, uns mesos després de l’inici de la pandèmia. No ha estat fins ara, gairebé un any i mig després d’ aquell juny, que hem pogut organitzar un acte, aprofitant la millora dels indicadors COVID.

Els alumnes van arribar cap a les 17,00h. i van tenir un retrobament molt emotiu amb els seus professors. A la primera part de l’ acte va parlar la Sra. Marisol Tripiana, directora de l’ etapa 3 de l’ Escola. A continuació, les Caps de Promoció, la Maria Aznar, la Jia Pallarès i la Martina Cormand, van dedicar unes sentides paraules a companys i professors. En acabar, els tutors dels alumnes, la Sra. Noèlia Berenguer, la Sra. Maribel Fernández i el Sr. Joan Cortés, també es van dirigir als alumnes. Va tancar l’ acte la Sra. Olga Serra, directora general de les escoles Garbí Pere Vergés. Els parlaments van estar plens de records i de moments memorables del pas per l’ Escola d’ aquests alumnes. Les Caps de Pomoció van compartir moments bonics i records passats que havien viscut tots plegats en el marc de l’ Escola, i van acomiadar-se amb unes emotives paraules.

“Després de dos anys, som aquí per acomiadar-nos d’aquest període de la vida, que ens ha fet créixer i arribar on som ara. Durant tots aquests anys, l’escola, professores, professors, companyes i companys hem anat fent camí junts, i ens quedem amb una memòria infinita de records que difícilment oblidarem mai.

D’una manera o altra, el Pere Vergés seguirà formant part de nosaltres, pel que hi hem après i per tot el que ens ha arribat a donar aquesta escola. Esperem de tot cor que tothom continuï fent allò que l’omple, que tinguem molta sort a la vida i, sobretot, saber que d’aquí ens emportem una família i que quan vulguem tornar, aquesta sempre serà casa nostra”.

En aquesta primera part de l’ acte també es van lliurar els diplomes com a graduats a cadascun dels alumnes de la promoció. Un cop acabat, vam anar plegats a les grades de l’ edifici Atenea a fer una foto de grup. Allà mateix els alumnes van poder veure la placa que simbolitza la seva Promoció. Per acabar, vam poder compartir tots junts un berenar al menjador de Secundària.

 

 


Acte de lliurament de diplomes from comunicaciogpv