Escola Garbí Pere Verges Esplugues

Promoció Ichnos: l’última crònica

Batxillerat promoció Ichnos Garbí Pere Vergés

Després de quinze anys de recorregut a l’escola, per fi vam començar la promoció que significaria el final de la nostra etapa a Garbí. Hem crescut tota la vida veient als alumnes de batxillerat com un model a seguir, hem anat a totes les fires, i ara ens tocava a nosaltres.

Batxillerat promoció Ichnos Garbí Pere Vergés

Ichnos significa petjada en grec; aquest va ser el nom que vam decidir per encetar la nostra promoció. La primera activitat organitzada va ser la Festa de Pasqua. Estàvem molt emocionats pel que això significava i ho vam preparar amb molta il·lusió. Vam oferir tallers de pintar cares, polseres, trenes, gimcanes temàtiques i activitats que els més petits van gaudir amb la mateixa il·lusió amb la qual ho fèiem nosaltres.

Sant Jordi va ser el nostre primer gran recapte pel viatge final que, per cert, seria a Roma. Just va caure en cap de setmana, i vam poder vendre roses a diferents punts de Barcelona i l’àrea metropolitana per tothom que volgués celebrar una de les dates més representatives de Catalunya.

Com a darrer acte del curs 2022-23, vam celebrar la Festa d’Estiu l’últim divendres lectiu de juny. D’aquesta manera, tancàvem el curs a l’escola amb els més petits gaudint de l’inici de les vacances.

Batxillerat promoció Ichnos Garbí Pere Vergés

Un dels moments que més ens ha marcat com a promoció va ser l’inici de segon de batxillerat. L’activitat amb la qual vam iniciar el nou curs va ser la Festa de la Castanyada i Halloween amb un túnel del terror mai vist, castanyes i xocolata calenta boníssimes.

2023 va ser l’any en què va començar la nostra promo i alhora on la petjada d’Ichnos va quedar fixada amb la icònica Fira. Aquest és el gran esdeveniment de tota promoció i el vam preparar com es mereix. Un dels nostres grans èxits van ser les dessuadores, però més enllà dels beneficis, el que ens va impactar més va ser l’assistència de professors, pares i molts antics alumnes. Moltes gràcies! La Fira va ser un gran treball conjunt en què tots vam posar una petita part de nosaltres, amb la que vam iniciar el camí cap a la recta final a l’escola.

Batxillerat promoció Ichnos Garbí Pere Vergés

El sopar de pares va ser el punt emocional i la cloenda perfecta. Tant professors com famílies vam sopar junts i vam aprofitar per fer un resum de tot el que havíem recaptat, juntament amb l’explicació del viatge final que ens esperava al febrer.

Batxillerat promoció Ichnos Garbí Pere Vergés

El dia 11 de febrer vam agafar un avió i ens vam enlairar cap a Roma, la ciutat eterna.

Visites, monuments, passeigs, pasta, pizza, gelats, amics, i molt més, que ens van fer viure cinc dies que es quedaran per sempre amb nosaltres. Tots els camins porten a Roma i les petjades han marcat el nostre fins allà.

Batxillerat promoció Ichnos Garbí Pere Vergés

Diem adeu al lloc que ens ha vist créixer des dels tres anys fins als divuit. Per fi, hem fet realitat la frase que sempre hem escoltat, per fi serem els homes i dones del demà.

Ciao Garbí, fino alla prossima fermata.

Batxillerat promoció Ichnos Garbí Pere Vergés
Batxillerat promoció Ichnos Garbí Pere Vergés

Més imatges