Escola Garbí Pere Verges Badalona

Crònica: Taller sobre El Parkinson

Taller sobre el Parkinson

Han vingut 6 persones, 4 que tenien Parkinson i 2 d’elles que no. Es deien: Anna, Sofia, Núria, Jordi, Montse i Pere. A primera hora han vingut a la nostra classe i ens han resolt tots els dubtes que teníem sobre el Parkinson. Seguidament els Caps i Sots-Caps de Color, els han acompanyat a l’Àgora per ajudar-los a preparar els tallers. Hi havia 5 tallers en els quals treballàvem els efectes del Parkinson. Cadascun dels tallers el dirigia una de les persones que havia vingut. En cada taller ens donaven 2 lletres per formar la paraula Parkinson. Al final de l’activitat hem fet una reflexió final entre tots, que ara us explicarem:
1-Amb aquestes activitats hem pogut sentir i experimentar el que senten les persones que tenen Parkinson, i hem pogut reflexionar sobre la malaltia. Creiem que és molt difícil conviure amb la malaltia. Moltes gràcies per fer-nos aquest taller tant interessant.
2- Amb cada una d’aquestes proves ens hem posat a la pell de les persones amb Parkinson i ens hem adonat que la seva vida és més difícil del que sembla.
3- Ens hem posat a la seva pell, ens ha agradat molt, i hem pogut resoldre els nostres dubtes, ens ha agradat molt l’experiència.
4-Hem après a sentir tot el que les persones amb Parkinson noten en el seu cos. Hem gaudit molt d’estar amb aquestes persones perquè són molt amables i creiem que ningú s’ha de riure d’elles perquè són iguals que nosaltres.
5-La majoria hem coincidit en que ha de ser molt difícil conviure amb la seva malaltia en el seu dia a dia.
Ens ha agradat molt aquest taller sobre el Parkinson, ens han semblat molt agradables i simpàtiques les persones amb qui hem treballat avui.

Crònica col·lectiva de la classe Sant Jordi

Taller sobre el Parkinson

Més imatges