Escola Garbí Pere Verges Badalona

Viatge a Berlín

Viatge de promoció a Berlín

Durant una setmana, hem conegut la riquesa cultural i històrica d’aquesta vibrant ciutat, visitant els seus museus i monuments més emblemàtics. 

La primera impressió en arribar a Berlín va ser impressionant. Les àmplies avingudes, els edificis imponents i la combinació d’arquitectura moderna i històrica ens van captivar des del primer moment. El nostre programa estava carregat d’activitats, des de visites als principals museus fins a recorreguts pels llocs més significatius de la història alemanya. 

Una de les experiències més impactants va ser la visita al Memorial de l’Holocaust i al Camp de concentració de Sachsenhausen . Poder contemplar aquelles imponents columnes de formigó i reflexionar sobre les atrocitats del passat va ser una experiència profundament emotiva i ens va fer prendre consciència de la importància de recordar i aprendre de la història. 

A més del passat, també vam tenir l’oportunitat d’explorar la Berlín contemporània, visitant l’East Side Gallery i admirant els impresionants murals que cobreixen els últims segments en peu del Mur de Berlín. La transformació d’aquella antiga barrera en una galeria d’art a cel obert ens va inspirar i ens va recordar la importància de la pau i la reconciliació. 

La convivència amb els companys durant aquest viatge també va ser especial. Compartir aquestes experiències amb els amics, explorar la ciutat junts i compartir les nostres impressions i emocions va enfortir els llaços que ens uneixen i va crear records que perduraran per sempre. 

Ara, mentre ens preparem per afrontar els reptes finals del curs, portem amb nosaltres les ensenyances i els records d’aquella setmana a Berlín. Hem après no només sobre la història i la cultura d’una ciutat fascinant, sinó també sobre nosaltres mateixos i sobre la importància de viure cada moment al màxim. Berlín ha deixat una empremta en les nostres vides, i sempre recordarem aquest viatge com una experiència transformadora i enriquidora. 

 

Viatge de promoció a Berlín

Més imatges